KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Rodziców

Rada Rodziców Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Piotrkowie Trybunalskim działa na podstawie:

  • art. 53 i 54 Ustawy o systemie oświaty z 7 września 1991 roku (D.U. z 2004 roku Nr 256, poz.2572 z późniejszymi zmianami)
  • Statutu szkoły
  • Regulaminu Rady Rodziców

Rada Rodziców na prośbę Dyrektora Ośrodka sporządza informację dotycząca przyjętych składek i rodzaju dokonanych wydatków w danym roku szkolnym. Niniejsze informacje zazwyczaj sporządzane są dwa razy do roku w formie sprawozdań półrocznych i rocznych.

NIP Rady Rodziców: 771 – 18 – 91 – 066

Konto bankowe Rady Rodziców: BANK Pekao S.A.: 77 1240 3116 1111 0000 3506 5685

Kontakt z Radą Rodziców możliwy jest poprzez Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Piotrkowie Trybunalskim.

  • Tel.: (44) 732 67 76
Podmiot udostępniający informację:
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Piotrkowie Trybunalskim
data: 03-03-2016
wytworzył: Gabriela Burzyńska
data: 03-03-2016
data: 03-03-2016
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 21-06-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 31-10-2009 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 906